„Jugoistok“: Redovnim platišama karte za Filmske susrete

Izvor: NTV.rs, 19.Avg.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Jugoistok“: Redovnim platišama karte za Filmske susrete

U znak zahvalnosti za redovno izmirenje svojih obaveza za utrošenu električnu energiju, Privredno društvo „Jugoistok“ će u četvrtak, 21. avgusta, podeliti 100 kompleta karata za predstojeći Festival glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma – 49. Filmske susrete u Nišu, najrevnosnijim platišama.
Naime, od ukupno 60.000 kupaca u gradu Nišu, 30.522 redovno izmiruje svoje obaveze, a njih 100 >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << će u četvrtak biti javno izvučeno, uz prisustvo medija, a karte će im istog dana biti i uručene.
Kriterijumi za postizanje statusa redovnog platiše su da kupac redovno izmiruje svoje račune u roku dospeća i time stiče pravo na popust od pet odsto, da nema dugovanja ni prema „Jugoistoku“ ni prema „EPS Snabdevanju“ i da nema sklopljen Sporazum o reprogramu duga. Takvih je u Nišu 30.522. Od tog broja oduzećemo radnike „Jugoistoka“ i izabrati one najrevnosnije.
Javno izvlačenje 100 redovnih kupaca obaviće se u četvrtak, 21. avgusta, u 14h u kabinetu direktora PD „Jugoistok“.
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Jugoistok deli 100 kompleta karata za Filmske susrete

Izvor: juGmedia, 19.Avg.2014

NIŠ – U znak zahvalnosti za redovno plaćanje računa za struju, „Jugoistok“ će u četvrtak, 21. avgusta redovnim platišama podeliti 100 kompleta karata za predstojeće Filmske susrete...Karte će biti podeljene putem javnog izvlačenja koje će biti organizovano u prostorijama „Jugoistoka“...U...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.