Besplatno na Filmske i najbolji đaci iz Medijane

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno na "Filmske" i najbolji đaci iz Medijane

Karte za „Filmske susrete“ dobiće i stipendisti fonda „Sveta Petka“ Gradske opštine Medijana. Festival će besplatno moći da posete najbolji đaci iz 22 škole. 

Opštinari su se, kažu u Medijani, odlučili na još jedan „neuobičajen gest“ - da ove godine karte za festival daruju stipendistima fonda koji podržava najbolje učenike.

Besplatne komplete dobiće, kažu, najvredniji učenici iz 10 osnovnih i 12 srednjih škola.

Time >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je ispunjeno obećanje dato nedavno, kada su karte darivane i za popularni „Nišvil“. Gradska opština Medijana oduvek je bila prepoznatljiva po brizi za nove generacije, pa onima koji stasavaju u njenom komšiliku želi da bar deo letnjeg odmora i raspusta učini zanimljivijim, ali i kreativnim – saopštili su u Opštini.

Besplatne karte za „Filmske susrete“ koje su do sada bile deljene gradskim funkcionerima dobilo je i 150 najboljih đaka, studenata i sportista grada. Ovu odluku doneo je gradonačelnik Niša Darko Bulatović nakon pisanja "Južnih vesti" o tome koliko karata ostane u prodaji nakon što ulaznice budu podeljene funkcionerima i sponzorima festivala.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.