Zakon o kinematografiji do kraja godine

Izvor: Filmske.com, 20.Jun.2011, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakon o kinematografiji do kraja godine

Državna sekretarka u Ministarstvu kulture, informisanja i informacionog društva, Snežana Stojanović Plavšić, najavila je da Zakon o kinematografiji treba da bude usvojen do kraja ove godine.

Plavšićeva je rekla da je usvajanje Zakona o kinematografiji jedan od prioriteta resornog ministarstva budući da je 2011. proglašena Godinom filma.

Takođe, ona je obrazložila da je realizacija planiranih aktivnosti u toj oblasti usporena zbog smene resornog ministra i kadrovskih promena u pomenutoj instituciji.

Nastavak na Filmske.com...






Povezane vesti

Zakon o kinematografiji do kraja 2011

Izvor: Glas javnosti, 21.Jun.2011, 07:17

BEOGRAD - Zakon o kinematografiji trebalo bi da bude usvojen do kraja ove godine, najavila je državna sekretarka u Ministarstvu kulture, informisanja i informacionog društva Snežana Stojanović Plavšić...Na konferenciji za novinare koja je u Skupštini Beograda održana povodom jubilarnog 40. Filmskog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.