Vodimo vas na premijeru Ivice i Marice

Izvor: Mondo, 05.Feb.2013, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na premijeru "Ivice i Marice"

Akciona avantura biće premijerno prikazana u sredu u 20.15 u Koloseju.

MONDO i Taramaunt poklanjaju vam karte za premijeru - pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Ivica i Marica" i možete osvojiti karte. Dobitnici će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

Legendarna bajka transformiše se u veselu, akcionu, horor avanturu "Ivica i Marica: Lovci na veštice". Priča se nastavlja 15 godina nakon što su brat i sestra, Ivica i Marica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uspeli da pobegnu od veštice koja jede decu, što im je zauvek promenilo život. Odrasli su u žestoke, vične lovce na veštice, željne osvete. Ali kako se približava zloglasna noć Plavog Meseca, a drveni gradić se suočava s noćnom morom jer mora da spasi nevinu decu, Ivica i Marica će se susresti sa zlom mnogo većim od bilo koje veštice koju su ikad lovili -- zlom koje možda čuva tajnu o njihovoj strašnoj prošlosti.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.