VIDEO: Premijerno pogledajte trejler za Zarobljeno vreme

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2017, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Premijerno pogledajte trejler za "Zarobljeno vreme"

Dokumentarni film "Zarobljeno vreme", koji govori o čuvenom rok novinaru Petru Peci Popoviću, reditelja i scenariste Milana Nikodijevića imaće beogradsku premijeru 9. novembra (21:00) u Dvorani kulturnog centra (DKC).

- Moja generacija se biološki proredila. Dobro je što smo nešto od tog mog odrastanja, od ljubavi i dobrote iz te zemlje u kojoj smo živeli, uspeli da prikažemo na filmu. Ja prosto pripadam budućnosti, koja je bila negde bolja od ove sada, što je, nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se, predstavljeno u filmu - rekao je Popović.

U filmu se pojavljuju kultni jugoslovenski muzičari o kojima je Peca Popović pisao i čije je karijere pratio, poput Kornelija Kovača, Gorana Bregovića, Žike Jelića, Momčila Bajagića-Bajage, Vlatka Stefanovskog i mnogih drugih.

"Zarobljeno vreme" je snimano u šest država, odnosno ekipa je obišla Beograd, Kragujevac, Sarajevo, Skoplje, Herceg Novi, Zagreb i Ljubljanu. Osim muzičara sagovornici su i bili i najuticajniji rok kritičari i producenti.

"Zarobljeno vreme" će se potom naći na redovnom bioskopskom repertoaru DKC-a 10, 11. i 12. novembra (17:00), najavila je danas autorska ekipa filma na konferenciji za novinare.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.