Ja nisam tvoj crnja na bis: Najgledaniji filmovi Slobodne zone još jednom pred publikom

Izvor: Blic, 06.Nov.2017, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja nisam tvoj crnja" na bis: Najgledaniji filmovi Slobodne zone još jednom pred publikom

Karte za film "Ja nisam tvoj crnja" koji 6. novembra svečano zatvara festival, rasprodate su među prvima, a publika će imati priliku da ovo osvarenje pogleda i 7. novembra (17) u Dvorani kulturnog centra.

Projekcija filma "Gaza Surf Klub" reditelja Mikija Jamina i Filipa Gnadta, koja je bila rasprodata u Domu omladine Beograda, a nakon koje je uzbudljivi razgovor između beogradske publike i reditelja Gnadta ukazao na veliko interesovanje za ovu temu, naći će se ponovo na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 7. novembra (19) u DKC-u. Ovaj vizuelno raskošni film prati grupu ljudi iz Gaze, koja izmučena okupacijom i političkim nesuglasicama, sopstvenu slobodu pronalazi na talasima Mediterana.

"Muškarci ne plaču", film iz regionalne selekcije koji je izazvao najveće interesovanje publike još jednom će se naći na programu ovog bioskopa, 7. novembra (21).

"Čavela", raskošni portret najveće meksičke zvezde tradicionalne muzike i ljubavnice Fride Kalo, biće prikazan u Domu omladine u utorak od 18 časova.

Dokumentarni mjuzikl "Dan oslobođenja" koji je svečano otvorio 13. Slobodnu Zonu biće repriziran 7. novembra (21) u Domu omladine Beograda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dani norveškog filma u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2017

Tri filma norveške produkcije biće prikazana od 7. do 9. novembra u Narodnom muzeju Toplice u okviru Dana norveškog filma. Prokupčani će sve 3 večeri od 18 sati moći da besplatno pogledaju filmove "Prohujalo sa ženom", "Tvoj do smrti" i "Kurt postaje zao".

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.