Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska glumica dan započinje u ovoj pozi

Svako od nas ima jutarnju rutinu. Neko ispija kafu, neko džogira ili pak radi jogu. Među onima koji praktikuju jogu u jutarnjim satima je i srpska glumica i spisateljica Iva Štrljić.

Dok zimi to radi u dnevnoj sobi, leti obožava da se isteže na plaži, kada grane prvo sunce.

- Jeste mi ova slika od prošlog leta sa plaže, ali ništa lepše od početka dana uz vežbe istezanja. Leti na plaži, a zimi u dnevnoj sobi. Današnji dan, gledajući kroz prozor i tako i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tako ima neki letnji šmek. Dobro jutro! - napisala je Štrljićeva uz fotografiju koja je nastala prošle godine.

Jeste mi ova slika od proslog leta sa plaze ali nista lepse od pocetka dana uz vezbe istezanja. Leti na plazi, a zimi u dnevnoj sobi. Danasnji dan, gledajuci kroz prozor i tako i tako ima neki letnji smek. Dobro jutro! #mojajoganaplazi #yoga #health #healthylifestyle #joga #slatkamalaizvrnutatorta #actress #actresslife #body #beachbody #winter #ivastrljic

A photo posted by Iva Strljic (@iva_strljic) on Dec 13, 2016 at 12:56am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.