Preminuo Leslie Nielsen

Izvor: Filmske.com, 29.Nov.2010, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Leslie Nielsen

Kanadsko-američki glumac Lesli Nilsen, glavni junak komedija "Ima li pilota u avionu?" i "Goli pištolj", preminuo je u nedelju u 84. godini.

 Poznati glumac je preminuo zbog upale pluća, zbog čega je smešten u bolnicu na Floridi, pre dve nedelje.

Doktor u "Ima li pilota u avionu?" (1980) i nespretni detektiv Frenk Drebin u "Golom pištolju" (1988), Nilsen se, tokom 50-godišnje karijere, pojavio u više od 100 filmova i preko 1.500 televizijskih programa, tumačeći više od 220 uloga.

Nastavak na Filmske.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Lesli Nilsen

Izvor: Tracara.com, 29.Nov.2010

Poznati komičar Lesli Nilsen preminuo je u svojoj 84. godini, javili su američki mediji. Poznati glumac je preminuo zbog upale pluća, zbog čega je smešten u bolnicu na Floridi, pre dve nedelje. Čuveni Kanađanin najpoznatiji je po filmovima kao što su Avion!, Goli pištolj, Policijski odred. Nilsen...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.