Penelope Kruz potvrdila: Trudna sam četiri i po meseca

Izvor: S media, 14.Sep.2010, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penelope Kruz potvrdila: Trudna sam četiri i po meseca

Španska glumica Penelope Kruz objavila je putem predstavnice za medije da očekuje svoje prvo dete s glumcem Havierom Bardemom. Mediji već neko vreme pišu o blaženom stanju u kojem se nalazi lepa Španjolka, jer se na setu novog filma u Los Anđelesu svo vreme držala za stomak što je tipičan gest za žene koje su u drugom stanju.

36-godišnja glumica koja na sve moguće načine skriva svoj privatan život, objavila je medijima da je trudna četiri i po meseca. Kruzova je već ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << potvrdila svoju želju za potomstvom, iako je priznala da bi rado usvojila: "Volela bih da imam decu. Možda ću usvojiti oko 20-ero dece, to mi je san još od detinjstva. Htela bih da imam svoju decu, ali takođe i da usvojim inače mislim da moj život neće biti potpun".

Podsetimo, Penelope se za svog 41-godišnjeg partnera udala početkom jula na privatnoj ceremoniji na Bahamima. Tajno venčanje održano je u kući njihovog prijatelja, a svečanosti su prisustvovali samo članovi porodice.

Učestvujte u velikoj anketi S medije. Glasajte OVDE za NAJGORU PEVAČICU na domaćoj sceni! Izvor: Index.hr

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PENELOPA KRUZ U DRUGOM STANJU

Izvor: Kurir, 14.Sep.2010

MADRID - Španska glumica Penelopa Kruz (Cruz) u petom je mesecu trudnoće i čeka prvo dete, saopštio je njen agent, potvrdivši tako medijske glasine koje kolaju mesecima..."Penelopa Kruz je trudna četiri i po meseca. U ovom trenutku je na putu za London, gde je snimanje 'Pirata sa Kariba 4' skoro...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.