Osveta malog princa i koncert kamernog orkestra u SKC-u

Izvor: NC magazin, 14.Maj.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveta malog princa i koncert kamernog orkestra u SKC-u

U sredu, 15. maja, u Studenstkom kulturnom centru, posetioci će moći da uživaju u razgovoru povodom izdavanja najnovijeg romana Branka Dimitrijevića, "Osveta malog princa", kao i u koncertu Kamernog orkestra "Simfonijeta".

Najnoviji roman Branka Dimitrijevića, „Osveta malog princa“, svojevrsna je pobuna protiv sveta „patokratije“, protiv vladavine patoloških ličnosti, odnosno „majmuna sa kravatama“. To je svet u kome nestaju uzvišeno i lepo, u kome su potisnute one vrednosti o kojima govori Antoan de Sen-Egziperi u svojoj kultnoj noveli. Junaci ovog romana ne žele da žive u takvom svetu i na razne načine bore se protiv toga.  Ovaj roman ima i elemente trilera, traga se na njegovim stranicama za tajanstvenim „Malim Princom“ kome je cilj uništavanje ove i ovakve civilizacije, da bi se na njenim temeljima podigla nova i bolja.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.