Novi Hari Poter ipak u 2D formatu

Izvor: Filmske.com, 10.Okt.2010, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Hari Poter ipak u 2D formatu

Obaveštavamo vas da je kompanija Warner Bros.Pictures donela odluku da film, "Hari Poter i relikvije Smrti – I deo", ipak neće biti prikazivan u 3D formatu, kako je bio najavljen, obzirom da neće uspeti da dovrše 3D verziju u okviru predviđenog vremenskog roka.
 
"Uprkos svačijem trudu, nismo bili u mogućnosti da u celovitosti konvertujemo film i izađemo u susret najvišim standardima kvaliteta. Ne bismo želeli da razočaramo fanove koji dugo očekuju epilog ovog izuzetnog putovanja, i njegov kraj. Stoga, kao što je planirano, datum ulaska filma u bioskope ostaje nepromenjen 19. novembar 2010. godine. Smatramo, zajedno sa autorima koji rade na filmu, da je ovo najbolji način da obezbedimo našoj publici da iskuse pravo "Hari Poter iskustvo".

Nastavak na Filmske.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.