Monika Beluči gost Kustendorfa

Izvor: Mondo, 07.Okt.2012, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči gost Kustendorfa

Slavna italijanska glumica dolazi na festival u Drvengradu, otkrio je režiser Emir Kusturica.

Monika Beluči (48) biće specijalni gost Kustendorfa u januaru sledeće godine, rekao je Kusturica za "Blic".

Kustendorf će biti održan od 16. do 22. januara, a živopisnu lokaciju na Mokroj Gori posetiće renomirane filmadžije i glumci, kao i studenti i mladi filmofili.

U planu je da specijalna gošća bude upravo Belučijeva, zvezda filmova "Malena", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Matriks", "Stradanje Isusovo", "Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra", "Nepovratno" i drugih. Prelepa glumica u braku je sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom, sa kojim ima ćerkice Devu i Leoni.

Među prethodnim gostima festivala su Nikita Mihalkov, Džim Džarmuš, Džoni Dep, Gael Garsija Bernal, Izabel Iper i drugi.

Više o festivalu saznajte na zvaničnom sajtu Kustendorfa.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUSTURICA: Dovodim Moniku Beluči na Mokru Goru!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Okt.2012

Monika i ja smo stari prijatelji, i odmah je prihvatila poziv da bude specijalni gost na festivalu "Kustendorf" koji se od 16. do 22. januara održava na Mećavniku, kaže Emir Kusturica za Telegraf

Nastavak na Telegraf.rs...

Monika Beluči u Srbiji!

Izvor: Poznati.info, 07.Okt.2012

Slavna italijanska glumica dolazi na festival Kustendorf, otkrio je režiser Emir Kusturica...Monika Beluči (48) biće specijalni gost festivala na Mećavniku u januaru sledeće godine, rekao je Kusturica za “Blic“...Kustendorf će biti održan od 16. do 22. januara, a živopisnu lokaciju Drvengrada...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.