Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2020, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: S mučninom sam gledao film Vladalac

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je pokušao da odgleda film "Vladalac" sa "ozbiljnom mučninom u želucu", ali, kako je rekao, "kao član Vlade mora te stvari da odgleda".

On je rekao da je u filmu video ljude koji hoće da predstave da im je Aleksandar Vučić "jedini krivac što su nezadovoljni svojim životom", a i "ne mogu da se pomire sa činjenicom da građani uopšte ne misle kao oni".

"Nek se zapitaju šta su oni uradili, neka stave na jednu stranu - evo mi smo u životu uradili to i to, a neka na drugu stranu stave šta je uradio Vučić, ništa drugo ne treba da urade, to je moj savet njima", rekao je Lončar.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.