Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kluni o novom filmu uoči premijere na festivalu u Veneciji

Američki glumac i režiser Džordž Kluni izjavio je da je njegovo poslednje filmsko ostvarenje "Suburbicon" zapravo "ljutiti film" koji je režirao s namerom da "izazove neke sukobe".

U intervjuu za agenciju AP, Kluni je rekao da je taj film koji govori govori o mračnoj strani života u belačkim predgrađima sređe klase 1950-ih godina od posebne važnosti za današnju političku situaciju, jer se odnosi na loš odnos prema manjinama i podizanje zidova između ljudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Film "Suburbicon" biće premijerno predstavljen u subotu na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji (Mostra).

Kluni je takođe rekao da se sa zadovoljstvom prilagođava očinstvu, iako nije očekivao da će biti otac blizanaca u svojoj 56. godini.

Njegova supruga Amal Kluni porodila se u julu.

Džordž i Amal Kluni su se venčali u Italiji 2014. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.