Jesen u mojoj ulici od 17. aprila u bioskopima

Izvor: Filmske.com, 14.Apr.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jesen u mojoj ulici" od 17. aprila u bioskopima

Bioskopska distribucija debitantskog filma novosadskog reditelja i scenariste Miloša Pušića, „Jesen u mojoj ulici” počinje 17. aprila 2011. godine, projekcijom u beogradskom Domu omladine.

Od 21. aprila film će se prikazivati u bioskopu Akademija 28, a istog datuma zakazana je i novosadska bioskopska premijera u Areni Cineplex.

„Jesen u mojoj ulici” govori o Promaji i Kučetu, dvadesetogodišnjacima koji besmisleno provode dan u jednom od predgrađa Novog Sada.

Nastavak na Filmske.com...






Povezane vesti

Tanovićev "Cirkus Kolumbija" došao u bioskope

Izvor: Glas javnosti, 15.Apr.2011, 07:21

BEOGRAD - Bioskopska distribucija filma "Cirkus Kolumbija" bosanskog reditelja i scenariste, oskarovca Danisa Tanovića, počinje danas projekcijama u multipleksu "Kolosej" u Beogradu i "Areni Sinepleks" u Novom Sadu, najavio je distributer "Megakom film"...Film u kojem jednu od glavnih uloga igra Predrag...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.