Inserti iz filma Anđeline Džoli U zemlji krvi i meda!

Izvor: NaDlanu.com, 05.Dec.2011, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inserti iz filma Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda"!

Dok se očekuje prvi zvanični skrining rediteljskog debija Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda", na poznatom filmskom sajtu je osvanulo nekoliko scena iz ostvarenja koje pobuđuje veliko interesovanje.

POGLEDAJ I: Fotografije sa seta filma "U zemlji krvi i meda".Film "U zemlji krvi i meda" (In The Land of Blood and Honey) u određene svetske bioskope bi trebalo da stigne 23. decembra. A dok se to čeka, autorku ove drame smeštene u bosanski rat - Anđelinu Džoli je prodrmala tužba hrvatskog novinara Josipa J. Kneževića (pod pseudonimom Džejms J. Bredok), koji tvrdi da mu je ukrala priču iz njegove knjige "Slamanje duše", objavljene 2007. godine. VIŠE O FILMU: U zemlji krvi i meda

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.