Džon Snežni i Rob Stark opet zajedno - kao SUPERHEROJI!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Snežni i Rob Stark opet zajedno - kao SUPERHEROJI!

Upravo je otkriveno u kom filmu će se pojaviti zvezde "Igre prestola"!

"Braća" iz Vesterosa opet zajedno pred kamerama, na velikom platnu i to u Marvelovom filmu!

Zvezde "Igre prestola" Kit Herington i Ričard Meden igraće u filmu "The Eternals" sa Anđelinom Džoli, Selmom Hajek i drugim poznatim facama!

Džon Snežni i Rob Stark oduševili su nas kao polubraća u prvoj sezoni "Igre prestola", od Roba smo se oprostili u trećoj sezoni na "Crvenoj svadbi", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a tek na kraju, u osmoj, saznali smo da su zapravo braća od tetke.

Sada ćemo ih gledati u jednom od najiščekivanijih filmova naredne godine, "The Eternals"!

Ovo je lepa vest za Heringtona nakon velikih kritika na račun završetka epske sage iz Vesterosa, a Harington je finale serije dočekao na rehabilitaciji, gde je morao da ode zbog problema sa alkoholom.

Dok ne stigne film, evo šta Srbi misle o kraju "Igre prestola"!



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.