Antonio Banderas u novom filmu Pedra Almodovara

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2010, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonio Banderas u novom filmu Pedra Almodovara

Nakon više od 20 godina, španski glumac Antonio Banderas, koji je svoju karijeru vezao za Holivud, ponovo će zaigrati u filmu sunarodnika Pedra Almodovara.

Prema pisanju španskog lista El Pais, Banderas će glumiti u novom Almodovarovom ostvarenju "El piel que habito" (Koža u kojoj živim).

Film, koji pripada žanru horora, adaptacija je romana "Tarantula" (La mygale) francuskog autora Tjerija Žonkea koji govori o estetskom hirurgu koji se sveti silovatelju svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kćerke.

"Film će biti blizak žanru horora što je meni jako interesantno jer to nikada nisam radio, ali neću poštovati nijedno pravilo tog žanra. biće to moje najsurovije ostvarenje do sada", kazao je slavni reditelj.

Datum početka snimanja filma, koje bi trebalo da traje šest nedelja, još nije poznat.

Banderas je prvi put igrao u jednom Almodovarovom filmu 1982. Bio je to "Lavirint strasti" i glumac je tada imao svega 22 godine. Zajedno su snimili i "Veži me", "Žene na rubu nervnog sloma", "Zakon želje" i "Matadora".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.