Andrija Milošević i Taksi bluz oduševili Bečlije

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Milošević i "Taksi bluz" oduševili Bečlije

U bečkom bioskopu UCI Kinovelt Milennium siti proteklog vikenda održana je premijera novog ostvarenja srpske kinematografije "Taksi bluz", reditelja Miroslava Stamatova. Ovo je šesti film u distribuciji kompanije Adria Film iz Beča i jedna je od najuspešnijih premijera srpskih filmova u Austriji. Za premijeru je rasprodato osam bioskopskih sala, tako da je ukupno 2.300 ljudi odgledalo prvu projekciju "Taksi bluza".

Premijeru su svojim dolaskom uveličali glumci Andrija Milošević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Milena Predić, Aleksandra Tomić, Todor Jovanović, kao i producent Marko Jocić.

- Film me je oduševio. Radi se o lakoj komediji, romansi i ljubavnoj priči. Sviđa mi se Andrija Milošević i njegov smisao za humor. Mogu samo da preporučim ovaj film - istakla je Ana Stević.

Svi oni koji nisu uspeli da prisustvuju premijeri imaće priliku da pogledaju film u bioskopu UCI Kinovelt Milennium siti do sredine marta.

Nakon projekcije u Beču, austrijska publika će imati priliku da pogleda film "Taksi bluz" u Gracu, Lincu, Salcburgu, Inzbruku, Lauterahu i Villahu u lancima bioskopa Sinepleks.

Nemačka publika imaće prilike da pogleda film u nedelju, 10. februara 2019. godine, u Berlinu, Bonu, Bremenu, Augzburgu, Dortmundu, Drezdenu, Diseldorfu, Esenu, Frankfurtu, Hamburgu, Hanoveru, Kaselu, Lajpcigu, Manhajmu, Milhajmu, Minhenu, Nirnbergu, Oberhausenu, Ofenbahu, Sindelfingenu i Štutgartu.

Ulaznice za premijerne projekcije su u pretprodaji na blagajnama bioskopa, kao i onlajn na zvaničnim bioskopskim stranicama.

Sinoć u Beču doživesmo sreču.Hvala. @taksibluzfilm na milimetar od 200 000 tog gledaoca koji će dobiti nagradu.Mozda to bude bas u vasem gradu. #taksibluzfilm #cineplex #film @_djedja_ @milena.predic @todor529 @lordhidetora @art_vista_doo #klanproduction #viktoriafilm

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) дана 2. Феб 2019. у 1:38 PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.