Zajednička svirka pobedničkih bendova BDFL-a 2015 na splavu Sioux u nedelju

Izvor: SvetGitara.com, 22.Jun.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednička svirka pobedničkih bendova BDFL-a 2015 na splavu Sioux u nedelju

U nedelju 28. juna, na splavu Sioux (ex Lađa), nastupiće bend Phobos, pobednik ovogodišnjeg Belgrade Demo Fest Live-a, zajedno sa još troje finalista, bendovima J&M, Revolt X i Pogrešna Odluka.

Treći Belgrade Demo Fest Live završio je takmičarski deo velikim finalom 5. juna u bašti Sava Centra. Nastupalo je 11 bendova iz cele Srbije i dva prethodna pobednika festivala! Publika, novinari i stručni žiri dali su >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << svoje ocene i glasove i dobili smo ovogodišnje pobednike!

Phobos - sveukupni pobednik BDFL 2015

J&M - pobednik stručnog žirija

Revolt X – pobednik novinarskog žirija

Pogrešna Odluka - pobednik publike

Oni će nastupati za sve nas u nedelju 28. juna na Vidovdan u klub splavu Sioux (ex Lađa) a kako nastupi nisu više takmičarski, bendovi će ovog puta svirati preko pola sata u opuštenoj atmosferi i to u popodnevnom terminu! Pre nastupa svim finalnim bendovima i nagrađenima po kategorijama biće uručene plakete!

Ulaz je slobodan!

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.