Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Apr.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vikend Vitez fest i u Kinoteci

Od 22. do 24. aprila Jugoslovenska kinoteka programom prati manifestaciju Vitez fest i u popodnevnim i večernjim terminima prikazuje devet filmova iz svetske produkcije na temu viteza i viteštva. U ciklusu Bioskop koji opstaje, sa podnaslovim „Tajne mača“, na Vitez festu u Muzeju Jugoslovenske kinoteke, u dvorani u Kosovskoj 11, najavljene su sledeće projekcije: Petak, ... The post Za vikend Vitez fest i u Kinoteci appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Kinoteka: Muzika i pesme – Brajan Ino

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Apr.2016, 11:04

Od 25. do 30. aprila u Kinoteci je na programu ciklus filmova „Muzika i pesme – Brajan Ino“. Kao što i sam naziv kaže gledaćemo filmove za koje je Brajan Ino (Brian Eno) komponovao muziku i one u kojima se čuju njegove pesme. Jedan od najvećih srpskih poznavalaca muzike Brajana Ina, autor...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.