Vlasina fest obeležili koncerti, spustovi niz reku i početak kupališne sezone

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2023, 18:44

"Vlasina fest" obeležili koncerti, spustovi niz reku i početak kupališne sezone

U vikendu za nama Vlasotinčani su obeležili još jedan "Vlasina fest", a tradicionalnim spustom nekoliko plovila niz reku Vlasinu, uz kotlić i muziku, ovogodišnji festival je završen.

7. jula, prvog dana festivala zvanično je počela i kupališna sezona na brani. Dan je protekao u duhu koncerata, ali i odbojke na pesku, koja je nastavljena i dan kasnije.Vlasotinčani uživali uz koncerte; foto: JV/T. T.

U večernjim časovima, na bini kraj "vlasotinačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mora", kako stanovnici male varoši nazivaju svoju reku, nastupila je beogradska grupa Artan Lili, a za njima i lokalni reper Big Benz.Otvorena kupališna sezona; foto: JV/T. T.

Narednog dana, mališani su mogli da uživaju u kreativnim radionicama, bacanju frizbja, igrao se šah, a deo Vlasotinčana je uživao na plaži.

Najbrža 10-godišnjakinja; foto: JV/T. T.Nedeljno jutro započeto je jogom u prirodi, a nešto kasnije održan je tradicionalni vlasinski spust plovilima gde je najbrža bila 10-godišnja Hana Đorđević.

Ostatak dana, okupljeni Vlasotinčani proveli su na obali reke uz kotlić, muziku i kupanje na Vlasini.Ostatak dana uz kotlić i muziku; foto: JV/T. T.

Inače, Ministarstvo omladine i turizma za “Vlasina fest” obezbedilo je 500.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.