Viminacijum fest

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Sep.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viminacijum fest

Prvi pozorišni festival pod nazivom "Viminacijum fest - mitovi stari i novi" u istoimenom arheološkom parku kraj Kostolca će od 3. do 9. septembra okupiti odabrane teatre iz Srbije i zemalja u okruženju.

 
Prvog dana manifestacije, u čast početka Festivala i kao svojevrsni uvod, večernji koncert će održati požarevački simfonijski orkestar "Gvardija", dok je za sutradan najavljen početak takmičarskog dela u koji je selektor festivala, glumac i režiser Mihajlo Nestorović uvrstio pet predstava.
 
Zagrebačko pozorište Gavela će izvesti komad pod naslovom "Ričard Treći", Narodno pozorište iz Sarajeva će na scenu dovesti "Feničanke",...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

"Ričard III" prva takmičarska predstava na Viminacijum festu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2018, 06:20

Prva predstava od pet, koliko ih je u takmičarskom delu prvog Viminacijum festa, biće "Ričard III" Vilijema Šekspira u izvođenju teatra "Gavela" iz Zagreba koja će bit izvedena večeras u 20 časova u Viminacijumu u antičkom amfiteatru...Selektor ovog ambijentalnog teatarskog festivala Mihajlo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.