Vikend u Beogradu: Neko se brčkao u peni, neko je slušao Orgazam...

Izvor: Blic, 22.Sep.2013, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend u Beogradu: Neko se "brčkao" u peni, neko je slušao "Orgazam"...

Iako je glavni gradski događaj u subotu, makar što se "parti manijaka" tiče, bio "Foam fest" koji je u Areni okupio hiljade mladih željnih dobrog provoda, odlična energija ovog vikenda zabeležena je i na "Lasti", u "Mikser Hausu", centru "Sava"...

Da Sava Centar nije samo bastion kulture (čitaj: uštogljenih prijema), dokazali su brojni posetioce sinoćnje "Psy Trance" žurke, koji su opušteno đuskali uz žestoke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ritmove. Pogledajte kako je to izgledalo.

U međuvremenu, da su devojke definitivno lepši, zabavniji i atraktivniji deo Beograda i beogradske beogradske klabing scene, dokazano je još jednom sinoć u "Mikser Hausu", na "Mikser Ladies Night"-u. Našao se u masi i poneki muškarac, ali tek retko. Uostalom, pogledajte sami.

Iako nije bilo "žensko veče", na "Lasti" je i te kako bilo puno lepih devojaka, željnih provoda, kakav petkom uveče na ovom gradskom splavu nikada ne izostane. Pogledajte šta to privlači "masu" na "Lastu"...

Još jedan splav koji iz vikenda u vikend pleni svojim "čarima" je, pogađate - "Fristajler". Uvek vrela atmosfera na ovom popularnom mestu za izlaske, privukla je i ovog petka mlade, lepe i dobro raspoložene ljude koji su se provodili do ranih jutarnjih sati. Ne propustite da pogledate fotke!

Konačno, šlag na tortu ovog vikenda stavio je "Električni orgazam", čija je svirka u "Mikser hausu" u petak bila pravo osveženje za bubne opne Beograđana i gostiju. Gile i ekipa odlično su razrdali publiku, a detalje sa koncerta pogledajte ovde.

Na sajtu nightlife.24sata.rs objavljujemo fotografije iz noćnog provoda - svake večeri slikamo vas na plesnim podijumima, koncertnim salama, klupskim akcijama. Ako želite i vi da podelite neke fotografije, jednostavno se preko svog Fejsbuk ili Tviter naloga ulogujte.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.