Trodnevni Grin hart fest u Sokobanji

Izvor: RTS, 25.Jul.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trodnevni Grin hart fest u Sokobanji

U Sokobanji je tokom vikenda održan prvi rok festival Green heart. Na glavnoj bini na mermernom šetalištu i uz dnevni program u akva-parku nastupale su domaće rok grupe i poznati di-džejevi koji su zabavljali mnogobrojne turiste.
Uz hip-hop i sunčanje, tokom prvog rok festivala na akva-parku Podina u Sokobanji, provodio se veliki broj mladih iz cele zemlje. Posle podne, na drugoj bini u samom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gada, smenjivali su se domaći rok bendovi.

"Nema nekih ludih žurki", kaže Marko Milićević iz Gramofondžija, "opušteno je, kako i treba da bude pored bazena."
Dobra muzika ni ovog puta nije izostala. Više od dvadeset izvođača zabavljalo je goste na trodnevnom festivalu.

Grupi S.A.R.S. je to treći koncert zaredom u Srbiji, podseća Žarko Kovačević: "Prvi je bio u Kraljevu, pa u Bajinoj Bašti i sad u Sokobanji. Rekli su da je proteklih dana je bilo sjajno."
Prema rečima Ljubinka Milenkovića, direktor Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja, festival je protekao "veselo, sa ogromnom euforijom", uz mnogobrojnu publiku i, što je
najbitnije, bez incidenata.
Posetioce je dodatno privuko to što je ulaz za glavni program u centralnoj pešačkoj zoni bio besplatan.
Sokobanju je za tri dana, koliko je trajao Grin hart fest posetilo više od 40.000 gostiju, dok je za dnevne žurke u akva-parku prodato više od 8.000 karata.
Posebnu pažnju zauzele su članice grupe Vrelo koje spajaju tradicionalno srpsko pevanje i tehno zvuk. Njihovim koncertom i koncertima grupe SARS i Irie FM završen je prvi Grin hart fest.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.