Trodnevni Grin hart fest u Sokobanji

U Sokobanji je tokom vikenda održan prvi rok festival Green heart. Na glavnoj bini na mermernom šetalištu i uz dnevni program u akva-parku nastupale su domaće rok grupe i poznati di-džejevi koji su zabavljali mnogobrojne turiste.

Uz hip-hop i sunčanje, tokom prvog rok festivala na akva-parku Podina u Sokobanji, provodio se veliki broj mladih iz cele zemlje. Posle podne, na drugoj bini u samom centru gada, smenjivali su se domaći rok bendovi.

"Nema nekih ludih žurki", kaže Marko Milićević iz Gramofondžija, "opušteno je, kako i treba da bude pored bazena."

Dobra muzika ni ovog puta nije izostala. Više od dvadeset izvođača zabavljalo je goste na trodnevnom festivalu.

Grupi S.A.R.S. je to treći koncert zaredom u Srbiji, podseća Žarko Kovačević: "Prvi je bio u Kraljevu, pa u Bajinoj Bašti i sad u Sokobanji. Rekli su da je proteklih dana je bilo sjajno."

Prema rečima Ljubinka Milenkovića, direktor Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja, festival je protekao "veselo, sa ogromnom euforijom", uz mnogobrojnu publiku i, što je
najbitnije, bez incidenata.

Posetioce je dodatno privuko to što je ulaz za glavni program u centralnoj pešačkoj zoni bio besplatan.

Sokobanju je za tri dana, koliko je trajao Grin hart fest posetilo više od 40.000 gostiju, dok je za dnevne žurke u akva-parku prodato više od 8.000 karata.

Posebnu pažnju zauzele su članice grupe Vrelo koje spajaju tradicionalno srpsko pevanje i tehno zvuk. Njihovim koncertom i koncertima grupe SARS i Irie FM završen je prvi Grin hart fest.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије