Treći Ru Punk fest u Domu omladine Ruma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći "Ru Punk fest" u Domu omladine Ruma

U Domu omladine u Rumi danas će biti održan treći "Ru Punk fest" pod nazivom "Iz sve snage". U okviru programa publika će imati priliku da pogleda izložbu slika, promociju knjige, vatreni performans i koncerte bendova iz Novog Sada, Beograda, Kruševca i Rume.

Festival će početi u 20 časova promocijom knjige i izložbom žive legende ex YU panka Ivana Glišića (Šabac) i Gorana Begenišića (Obrenovac). Specijalan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gost večeri biće Vasa Radovanović (Grešnici i fanzin "Oprem dobro") iz Belog Potoka. Program se realizuje u Galeriji Udruženja likovnih stvaralaca, a ulaz je slobodan.

Nakon izložbe, Grupa 022 iz Sremske Mitrovice izvešće Vatreni pank performans.

U Velikoj sali Doma omladine u 21 čas počeće koncerti sastava dk iz Rume, Tu ima zvuka iz Novog Sada, Grešnici iz Beograda, Crveni Karton iz Kruševca i Slavina Ljubavi iz Beograda. Ulaznice za koncert staju 200 dinara.

Festival su organizovali i pomogli Bibliofil Književna omladina Ruma, Udruženje likovnih stvaralaca Rume i Omladinski savet Ruma, kaže se u najavi.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.