Treći Naissus Street Fest

Izvor: Studnel.com, 05.Apr.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći Naissus Street Fest

Na festivalu će nastupati bendovi iz Sofije Toy Letters i No Project Band, kao i Psycho-sonic Boris & Hosenfefer iz Kosovske Mitrovice i Čvrge iz Požarevca. Niški bendovi koji će svojim nastupom upotpuniti program ovogodišnjeg festivala su: Totalni klošari, Polarni fazani i Kontras.
Prvi Naissus Street Fest održan je 15. maja pretprošle godine u klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << Feedback. Ovaj festival je dvodnevna manifestacija koja ima zadatak da okupi ljubitelje pank, rok i ska muzike iz zemlje i regiona. Do sada je imao priliku da ugosti bendove iz Rusije, Bugarske, ali i Srbije.
Karte za Naissus Street Fest moći će da se kupe na ulazu u Black Stage tokom obe festivalske večeri, a cena karte za jedno festivalsko veče iznosiće 250 dinara.

festivalnaissus street festblack stage
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Ska-pank-rok festival u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Apr.2016, 16:18

Treći po redu međunarodni festival "Naissus Street Fest" održaće se u petak i subotu, 8. i 9. aprila, u niškom klubu “Black Stage”, a nastupiće 8 ska, pank i rok bendova...Na ovogodišnjem festivalu učestvovaće bendovi iz Bugarske - Toy Letters i No Project Band, sastavi Hosenfefer i Psycho-Sonic...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.