Sharks, Snakes & Planes i Hurleur gruvaju zajedno 9. marta u klubu Fest! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 25.Feb.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sharks, Snakes & Planes" i "Hurleur" gruvaju zajedno 9. marta u klubu Fest! (FOTO)

Ovo ne bi trebalo da se propusti!

"Sharks, Snakes & Planes" je post-grunge bend koji je osnovan krajem 2010. godine u staroj Beogradskoj industrijskoj zoni. Iako ime benda, kako kažu članovi grupe, podseća na neki trećerazredni trash filmski naslov, ono zapravo ima dublje značenje a to je da se ljudi u nevolji, tačnije u strahu drže zajedno, s toga ajkule, zmije i avioni kao neke od najvećih ljudskih fobija.

FOTO: Promo

Bend već dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nije imao koncert u Beogradu, pa će ova svirka zaista lepa prilika za fanove da uživaju i u njihovim starim ali i nekim novim pesmama.



"Poslednje što smo radili je Supernatural festival na Adi Huji u aprilu 2017. godine a pre toga tri Doma Omladine u sali Amerikana", podseća Mladen Miljuš i dodaje: "U Zemun se vračamo posle dosta godina i planiramo da na tom koncertu odsviramo i 3trinove pesme".

FOTO: Promo

"Sharks Snakes & Planes" trenutno radi na spotu za pesme "Drug" kao i "Rđavi Obarač", koje su snimljene i čekaju mastering.

FOTO: Nemanja Đorđević

"Ovih dana izbacujemo jednu pesmu na engleskom, čekamo da se zavrsi lyric video", najavljuje Mladen.

"Hurleur" je energična (pank) rok četvorka potekla iz Negotina, a trenutno stacionirana u Beogradu. Ova četvorka je oformljena 2012. godine i od tad funkcioniše u manje više istom sastavu. Iako su po godinama mladi, mogu se pohvaliti pozamašnim iskustvom, sa nastupima na Belgrade Beer Fest-u, Exit-u, Arsenal Fest-u, Zaječarskoj Gitarijadi, kao i na još mnogo festivala i sa velikim brojem klupskih svirki.

FOTO: Promo

Na svoju muziku gledaju vrlo ozbiljno i kroz nju iskreno opisuju ono što im se dešava i kroz šta prolaze kao mladi u današnjem nevremenu.



Svojim pesmama trude se da u vremenu maski i mračnog šarenila, slušaoce podstaknu i motivišu da razmisle svojom glavom i bez straha pokažu svoja osećanja, slabosti, kao i svoju najjaču stranu.

FOTO: Promo

Od izdanja imaju demo album "CAI!" koji je izbačen kao samizdat 2015. godine, dok krajem 2017. izlazi njihov prvenac pod nazivom "Ja!".

Ulaznice za koncert koštaju 400 dinara i mogu se kupiti na ulazu kluba Fest na veče koncerta.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.