Ričard Drajfus gost FEST-a

Izvor: Beta, 02.Feb.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ričard Drajfus gost FEST-a

BEOGRAD, 2. februara 2015. (Beta) - Medjunarodni filmski festival FEST otvoriće 27. februara 2015. u Sava centru projekcija filma "Sen Loran" Bertrana Boneloa, a gost FEST-a je holivudski glumac oskarovac Ričard Drajfus, najavili su u ponedeljak organizatori.

Umetnički direktor FEST-a Jugoslav Pantelić rekao je na konferenciji za novinare da će na festivalu biti prikazano 90 premijera i da će publika morati da napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << izbor, jer je nemoguće pogledati celokupan program.

"Ove godine u glavnom takmičarskom programu dominiraju filmovi koji imaju temu odrastanja u atipičnim sredinama", rekao je Pantelić i najavio da će u toj selekciji biti prikazano 15 filmova, a gostovanje je za sada potvrdilo 11 filmskih ekipa.

Prema njegovim rečima medju gostima festivala biće reditelji Aleksandar Sokurov, David Oelhofen i Moksen Makmalbaf.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ričard Drajfus gost FEST-a

Izvor: Blic, 02.Feb.2015

Međunarodni filmski festival FEST otvoriće 27. februara 2015. u Sava centru projekcija filma "Sen Loran" Bertrana Boneloa, a gost FEST-a je holivudski glumac oskarovac Ričard Drajfus, najavili su danas organizatori...Umetnički direktor FEST-a Jugoslav Pantelić rekao je na konferenciji za novinare...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.