Putovanje kroz emocije na 48. FEST-u: OMAŽ KINEMATOGRAFIJI U KNJAZ FILMSKOJ ČETVRTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putovanje kroz emocije na 48. FEST-u: OMAŽ KINEMATOGRAFIJI U KNJAZ FILMSKOJ ČETVRTI

Za ljubitelje dobrog filma.

Beograd, 29. februar 2020. godine – Tradicionalnim gostoprimstvom i toplinom, brend Knjaz Miloš ugostio je u svojoj Knjaz filmskoj četvrti posetioce našeg najvećeg filmskog festivala, FEST 2020. Ljubitelji dobrog filma, na otvaranju festivala i u okviru Knjazovog kutka, imali su priliku da se upoznaju sa velikanima srpske kinematografije, glumcima Goricom Popović i Goranom Sultanovićem, i od njih čuju brojne anegdote iz sveta filmske umetnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njihove višedecenijske karijere.

U skladu sa sloganom ovogodišnjeg FEST-a "Skupljači emocija", Knjazova nesvakidašnja postavka u Sava Centru, privukla je pažnju prisutnih i izložbom fotografija na kojima su zabeleženi antologijski trenuci od prvog FEST-a davne 1971. godine, do danas. Ove dragocene fotografije koje evociraju uspomene na kultne filmove, glumce i reditelje, odabrane su iz bogate arhive novinske agencije Tanjug i biće izložene u prostoru Knjaz filmske četvrti za vreme trajanja FEST-a, od 28. februara do 08. marta.

Neprikosnovena tradicija, dugovečnost i najlepše emocije su ono što neosporivo povezuje brend Knjaz Miloš i FEST. Upravo zbog toga, Knjaz Miloš je sponzor Gala programa u okviru kojeg će biti prikazana neka od najznačajnijih filmskih ostvarenja, kao i najbolji filmovi holivudske produkcije iz prethodne godine.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.