Izvor: Danas, 26.Sep.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren prvi Festival kafe

Prvi regionalni Festival kafe čaja i toplih napitaka "Coffee Fest" pod sloganom "Taman kad ste mislili da znate sve o kafi" svečano je otvoren juče u Ulici Ušće. Svi zaljubljenici u ovu biljku i napitke od nje ili pak čajeve mogu da festival posete i danas do 20 časova, kada se završava. Ovim jedinstvenim događajem u regionu Beograd je stao rame uz rame sa svetskim metropolama, poput Londona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Njujorka i Pariza.

Brojni posetioci festivala mogli su da uživaju u najrazličitijim ukusima najomiljenijeg napitka u Srbiji i da se upoznaju sa novim trendovima i načinima pripreme kafe i čaja. Na Grand kafa štandu, koji je i generalni sponzor festivala, posetioce je u prijatnom i tradicionalnom ambijentu ugostila kneginja Ljubica. Dok je na štandu Doncafe goste služio i svoje umeće u spravljenju ovo napitka pokazao barista Stavros Lamprinidis iz Grčke. Bilo je tu pored kafe i različitih poslastica od sladoleda do voća i čokoladne fontane.

Teodora Stanišljević, organizatorka "Coffee Festa", kaže da je festival konačno stigao u Beograd.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.