Od kafića, preko hladnjače, do velikog platna VIDEO

Izvor: B92, 06.Mar.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od kafića, preko hladnjače, do velikog platna VIDEO

Sa prvim filmom osvojili su srca publike. "Psi umiru sami" je debitantski film Nikole Petrovića. To je ujedno i prvi film Mine Obradović i Srđana Petrovića koji su na ovogodišnjem FEST-u, pozdravljeni ovacijama. Film je sniman tri godine i samo zahvaljujući upornosti reditelja i glumaca došao je do publike.

"Bilo mi je jako čudno da vidim sebe na tako velikom ekranu, iako sam pre toga videla neke kadrove", kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumica Mina Obradović i dodaje: "Shvatila sam da ne gledam film onako kako sam ga inače gledala jer sam sve analizirala, nisam ispratila priču dovoljno dobro. Čini mi se da moram još jednom da pogledam da bih stvarno shvatila."

Zanimljivo je da u ovom filmu glavnu ulogu tumači Srđan Petrović, koji nije školovani glumac. Kaže, ulogu je dobio tako što ga je preko bivše devojke zapazio reditelj na Fejsbuku. Pre ovog filma radio je pola godine u hladnjači, a tri godine je bio konobar.

Celokupno gostovanje dvoje glumaca u "Jutru" na TV "Prva" pogledajte u video-materijalu u nastavku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.