Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Apr.2024, 18:56

Novi film u bioskopima: Iznenada sami

Posle srpske premijere na ovogodišnjem FEST-u, od četvrtka, 4. aprila 2024, u bioskopima će se prikazivati francuska drama „Iznenada sami“. Film reditelja Tomaa Bidgena nije samo drugačije kinematografsko ostvarenje u odnosu na ono što najčešće imamo priliku da gledamo na velikom platnu. To je film koji govori o ljubavi, poverenju, nagonu za preživljavanjem i film … Članak Novi film u bioskopima: Iznenada sami se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fest,   Dan zaljubljenih

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi film u bioskopima: Monkey Man

Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Apr.2024

Akcioni severnoameričko-azijski sa elementima fantastike, „Monkey Man“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 4. aprila 2024. Nakon što je stekao ime u filmu “Milioner sa ulice“ (2008), koji je bio nominovan za Oskara, Dev Patel je odlučio da režira brutalni osvetnički akcioni...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.