Izvor: KraljevoPress.com, 26.Nov.2011, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minjina kuhinjica na ponos Kraljevčanima

Web Fest .ME 2011, najveći regionalni Internet festival, završen je sinoć u Beogradu, dodelom nagrada za najbolje web projekte i svečanom ceremonijom u Centru za kulturu "Božidarac", pobedom sajta www.njuz.net, kome je pripao Grand Prix prema izboru stručnog žirija. Sajt www.dodirnime.com je odneo Grand Prix na osnovu glasova publike.
Posle dva meseca takmičenja 1.200 sajtova iz celog regiona za zvanje najboljih, u 21 >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << kategoriji, među pobednicima našla se i www.minjina-kuhinjica.com, magična online kuhinja Kraljevčanke Miroslave Minje Bogdanovski.
Tokom svečane večeri zatvaranja dodeljene su pobedničke Web Fest statuete, čime su svi profesionalci koji godinama sjajnim radom u internet industriji pozitivno utiču na kulturološke, edukativne, poslovne aspekte života i rada u regionu i zvanično dobili priznanje za rad. Kako je Web Fest regionalni festival, učesnici festivala i dobitnici nagrada dolaze iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, a na bini su im se pridružile brojne poznate ličnosti iz sveta zabave, sporta, biznisa i politike, koje su dodelile nagrade.

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.