Izvor: B92, 22.Okt.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krimi-komedija "Četiri ruže" otvara Valter fest

Film reditelja Vasilija Nikitovića "Četiri ruže" svečano će otvoriti filmski festival u Mladenovcu - Valter fest u četvrtak 24. oktobra.

Posle festivalskih projekcija na Filmskom festivalu scenarija u Vrnjačkoj banji i Filmskim susretima u Nišu, "Četiri ruže" biće predstavljene publici na drugom regionalnom filmskom festivalu u organizaciji Centra za kulturu i turizam Mladenovac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (24-27.10.).

Radnja filma, čiji scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, odvija se pod okriljem beogradske noći u klubu koji će kao magnet privući galeriju likova željnih lake love, dobrog provoda i bezbrižnog jutra. U centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, naći će se jedan običan čovek.

U pokušaju da pobegne iz tog sveta, on shvata da će uspeti jedino ako u pomoć pozove ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru. U filmu igraju Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Gagi Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Nada Macanković, Milutin Milošević, Sonja Kolačarić, Dragana Dabović, Tara Toševski, Miljana Popović, Jelena Jokić, Marta Milosavljević, Tihomir Stanić, Jana Milić i drugi.

"Četiri ruže" snimljene su u produkciji Kinooko filma uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Distributer filma je Filmstar. Premijera "Četiri ruže" zakazana je za 3. decembar u Sava centru, a od 5.12. prikazivaće se u bioskopima širom zemlje.
Pogledaj vesti o: Fest,   Vrnjačka Banja

Nastavak na B92...






Povezane vesti

17. Filmski Front počinje u četvrtak u Kulturnom centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019

Međunarodni festival kratkometražnog filma Filmski Front održaće se od 24 do 27. oktobra u bioskopskoj sali Kulturnog centra Novog Sada. Tokom četiri dana 17. izdanja festivala biće prikazano preko sto kratkometražnih filmova u glavnom i pratećem programu festivala..."Ove godine je odabrano 70...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.