Izvor: ItRešenja.com, 27.Feb.2013, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Jadnici” od sutra na repertoarima

Ukoliko ste propustili premijerno prikazivanje filma “Jadnici” (LES MISERABLES) na ovogodišnjem FEST-u, od četvrtka 28. februara, imate priliku da pogledate ovaj naslov i u domaćim bioskopima. Od značajnijih nagrada, ističemo da su “Jadnici” do sada osvojili 3 Oskara, 3 Zlatna …The post “Jadnici” od sutra na repertoarima appeared first on IT Rešenja.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

"Jadnici" od sutra u bioskopima u Srbiji

Izvor: Press, 27.Feb.2013

Ovaj film, koji je imao domaću premijeru 23. februara na 41. Festu do sada je od značajnijih nagrada osvojio tri Oskara, tri Zlatna globusa, kao i prestižne Bafta nagrade u čak četiri kategorije.. .Glumica En Hatavej je za ulogu prostitutke Fantine dobila Oskara u kategoriji za najbolju glumicu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.