Gradonačelnik pozvao Meril Strip na FEST

Izvor: Studio B, 07.Feb.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik pozvao Meril Strip na FEST

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uputio je poziv višestrukoj dobitnici Oskara Meril Strip da bude gošća ovogodišnjeg FEST-a, potvrđeno je Tanjugu u kabinetu gradonačelnika.

Gradonačelnik Mali se ranije danas sastao sa Organizacionim odborom FEST-a, koji se održava pod sloganom "Tu smo! U sazvežđu pobednika" a biće održan od 27. februara do 8. marta.  

Proslavljeni glumac Ričard >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Drajfus biće gost ovogodišnjeg FEST-a, a gradonačelnik očekuje i da će pozitivan odgovor stići i od Meril Strip.  

Gradonačelnik je pozvao građane da kupe karte za FEST koje su od danas u prodaji i ujedno ocenio da se FEST-u mora vratiti kvalitet koji je imao i po sadržaju i programu i po gostima koji dolaze iz inostranstva.

Počela je prodaja karata za 43. Fest

Cene su iste kao i prošle godine, a za komplete karata obezbeđen je i popust, pa ne čudi što tri nedelje pred otvaranje vlada veliko interesovanje građana.

Fest će 27. februara u Centru Sava otvoriti film Bertrana Boneloa ,,Sen Loran", a tokom festivala, koji traje do 8. marta, biće uručene novoustanovljene nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti.

Laureati su naša čuvena glumica Milena Dravić i ruski reditelj Aleksandar Sokurov.

 

 

 

 
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Gradonačelnik pozvao Meril Strip na FEST

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uputio je poziv višestrukoj dobitnici Oskara Meril Strip da bude gošća ovogodišnjeg FEST-a, potvrđeno je Tanjugu u kabinetu gradonačelnika...Gradonačelnik Mali se ranije danas sastao sa Organizacionim odborom FEST-a, koji se održava pod sloganom "Tu smo! U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.