Goblini: Crnogorska publika je fenomenalna, dođite na Lake fest! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goblini: Crnogorska publika je fenomenalna, dođite na Lake fest! VIDEO

 Šabački pank rok sastav "Goblini" nastupiće na petom crnogorskom festivalu "Lake fest", koji se održava od 11. do 16. avgusta u Nikšiću. Obećavaju odličan provod, sjajnu atmosferu.

Goblini će sutra veče nastupiti na manifestaciji "Bir garden" na kojoj će pozvati sve fanove da posete najveći festival u Crnoj Gori.

Šta spremate za crnogorsku publiku, i kakav nastup mogu da očekuju svi vaši fanovi koji će doći na Lake >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << fest?

Spremamo se da damo svoj maksimum kao i uvek. U februaru smo se sreli ponovo sa nikšićkom i podgoričkom publikom lice u lice u klubovima. Provod je bio i bendu i publici fenomenalan tako da ce na Lake Fest-u to biti još 10 puta jače.

Goblini u tri reči su?

Drugarstvo, istina i rad.

Šta ima novo na poslovnom planu? 

Celo leto smo posvetili festivalskim svirkama, a završavamo velikim, sada već tradicionalnim koncertom 5. septembra u beogradskom SKC-u.

Pesma bez koje ne možete da zamislite nijedan svoj nastup?

Kada bend postoji toliko koliko mi postojimo zaista ima dosta pesama bez kojih se ne može da se zamisli naš koncert, ali mislim da su pesme: "Elesdi se vraća kući" i "Cipjonka" bile na svim našim set listama.

Budući planovi Goblina?

Tokom jeseni planiramo da malo sviramo u zapadnom delu bivše zemlje i polako započinjemo rad na novom materijalu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.