Gadget Fest 2012

Izvor: ITdogadjaji.com, 16.Okt.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadget Fest 2012

Gadget Fest manifestacija održaće se od 25. do 27. oktobra u Knez Mihailovoj ulici, sa centralnim dešavanjima u Galeriji Progres. Gadget Fest je uzbudljivi IT događaj koji za cilj ima popularizaciju tzv. gedžeta, IT i hi-tech tehnologija, na inovativan i pristupačan način. Detaljnije » Dodaj komentar »

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Povezane vesti

Gadget Fest 2012 u Knez Mihailovoj ulici

Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Okt.2012, 11:43

Od 25. do 27. oktobra u Knez Mihailovoj ulici sa centralnim dešavanjem u Galeriji Progres (Knez Mihailova 27) biće održan “najuzbudljiviji” IT marketinški događaj sezone – Gadget Fest 2012 u organizaciji web portala Gedžet godine. Gadget Fest je nova manifestacija, koja za cilj ima popularizaciju...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.