Đani otvara ”Paradajz fest” u Lebanu, po prvi put takmičenje u pripremanju salate

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2023, 13:57

Đani otvara ”Paradajz fest” u Lebanu, po prvi put takmičenje u pripremanju salate

Treću godinu zaredom u Lebanu će biti održan ”Paradajz fest”, a posetioci će od 21. do 23. jula moći da vide takmičenja za najteži paradajz, najlepšu tezgu, kao i da probaju raznorazna jela od paradajza. Zabavni program upotpuniće konceti Đanija i Dženana Lončarevića, dok će festival svojim koncertom zatvoriti Milica Pavlović.

Novina u odnosu na prošlogodišnji ”Paradajz fest” po rečima organizatora >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je to što se očekuje dolazak izlagača iz Severne Makedonije, dok će, osim već ustaljenih takmičenja, posetioci moći da vide i nadmetanje u pravljenju salate od paradajza. Program trećeg "Paradajz festa"; foto: FB Paradajz fest

Od ove godine imamo izlagače iz Severne Makedonije tako da festival dobija međunarodni karakter, što je za sve nas veliki uspeh, obzirom da je ovo treći po redu ”Paradajz fest”. Lepa vest je i to da je od ove godine povećan broj izlagača u svim kategorijama. Pored postojećih kategorija i takmičara za najlepše dekorisanu tezgu, najteži paradajz i najukusnije jelo od paradajza, od ove godine imamo još jednu kategoriju, a to je priprema i takmičenje za najukusniju salatu od paradajza - kažu organizatori.

Prvo veče festivala u Lebanu, opštini koja je prva po proizvodnji paradajza u Srbiji, upotpuniće koncert Đanija, u subotu, 22. jula nastupaće Dženan Lončarević, dok će treći po redu ”Paradajz fest” umesto Halida Bešlića, koji je bio najavljen, zatvoriti Leskovčanka Milica Pavlović.

Organizatori ističu i da ta manifestacija, pored privrednog i turističkog karaktera, ima i bogat kulturno-umetnički program, da su pripremljene predstave za najmlađe, kao i dečiji maskenbal.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.