Izvor: BalkanRock.com, 29.Jul.2021, 08:16

Danga, Stain i The Doomsday 5. avgusta u Festu

Alternativni rok bendovi Danga, Stain i The Doomsday nastupiće u Klubu Fest u Zemunu u četvrtak, 5. avgusta, s početkom u 20h. Danga, alternativni rok bend predvođen snažnim vokalom Andree Ambruš, je svoj zvuk izgradio pod jakim uticajem muzike 90-ih godina. Bend Danga stvara veoma šarenoliku muziku – pesme se protežu od sumornih i teško distoriziranih, do […] The post Danga, Stain i The Doomsday 5. avgusta u Festu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

SMF za vikend u Klubu Fest u Zemunu

Izvor: BalkanRock.com, 29.Jul.2021

Beogradski hardcore punk veterani SMF najavili su novu svirku “u inat sveopštem korona ludilu”, a nastupiće u subotu, 31. jula u klubu Fest u Zemunu. Kao gosti koncerta nastupiće bend Midoli. “SMF je veoma uticajan bend i poslužio je kao inspiracija mnogim mlađim bendovima, a nastupa u originalnom...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.