Izvor: BalkanRock.com, 29.Jul.2021, 08:54

SMF za vikend u Klubu Fest u Zemunu

Beogradski hardcore punk veterani SMF najavili su novu svirku “u inat sveopštem korona ludilu”, a nastupiće u subotu, 31. jula u klubu Fest u Zemunu. Kao gosti koncerta nastupiće bend Midoli. “SMF je veoma uticajan bend i poslužio je kao inspiracija mnogim mlađim bendovima, a nastupa u originalnom sastavu. Kao i uvek, dobar provod je […] The post SMF za vikend u Klubu Fest u Zemunu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Četvrta Ranč Rock Terapija uz Sanitarium, Puls Herca, Brat i Bonecarver

Izvor: BalkanRock.com, 29.Jul.2021

Na četvrtom ovogodišnjem izdanju “Ranč Rock Terapije” na Ranču Pavlović u Volujcu, u blizini Užica, u petak, 30. jula, nastupiće bendovi Sanitarium, Puls Herca, Brat i Bonecarver. Brat iz Užica je sve popularniji beskompromisni hardcore/punk bend koji iza sebe ima debitantsko studijsko izdanje...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.