Božur fest u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božur fest u Kosovskoj Mitrovici

Kancelarija za Kosovo i Metohiju organizuje u Kosovskoj Mitrovici manifestaciju "Božur fest" na kojoj se, prema najavi organizatora, očekuje prisustvo zvaničnika Srbije. 

Pored direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, na ovoj manifestaciji, koja će biti održana na terenima Tehničke škole, u Kosovskoj Mitrovici, očekuje se prisustvo i drugih zvaničnika Republike Srbije, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je iz Kancelarije za KiM.

Prvog dana Božur festa, sutra uveče nastupiće Merima Njegomir, Nada Topčagić, Gordana Lazarević, Dragica Radosavljević Cakana, Rada Manojlović, Darko Lazić, Aleksandar Ilić, Biljana Jevtić, Milan Topalovic Topalko, Ljuba Lukić, Milica Milosavljević Dugalić i orkestar RTS-a.

U petak 26. septembra uz pratnju orkestra "Grand" pevaće zvezde "Granda" Milica Pavlović, Biljana Sečivanović, Stefan Petrušić i Boban Rakić.

Poslednjeg dana manifestacije, u subotu 27. septembra nastupiće Neverne bebe.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đurić otvara Božur fest

Izvor: Akter, 24.Sep.2014

Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju saopštila je da će od 25. do 27. septembra u Kosovskoj Mitrovici organizovati manifestaciju Božur fest na kojoj će prisustvivati i direktor Kancelarije Marko Đurić

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.