Besplatne karte za Fest najboljim studentima filmskih akademija

Izvor: Studio B, 21.Feb.2013, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne karte za Fest najboljim studentima filmskih akademija

Direkcija Festa, na predlog Sekretarijata za kulturu, obezbedila je za najbolje studente Fakulteta dramskih umetnosti i Akademije umetnosti u Beogradu besplatne ulaznice za filmski festival, koji će biti održan od 22. februara do 3. marta.

Reč je o osamnaest filmova koji će biti emitovani u „Sava centru", u terminima od 11 i 13.30 sati, precizirala je gradska sekretarka za kulturu Katarina Živanović.

Ona je za Beoinfo istakla da je važno da se mladim ljudima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji predstavljaju budućnost kinematografije Beograda i Srbije, omogući da gledaju što više ostvarenja na najvećoj filmskoj smotri u našoj zemlji.

- Bitno je da ti talentovani i vredni mladi ljudi znaju da iza njih stoji grad, od samog početka njihovog obrazovanja, kako bi, na naše zadovoljstvo, spremno nasledili najveća imena naše kinomatografije - ukazala je Živanovićeva.

Međunarodni filmski festival održava se 41. put, pod sloganom „Priprema, pozor, Fest", i imaće 75 premijera. Filmska ostvarenja iz svih delova sveta emitovaće se u dvoranama „Sava centra", Doma omladine, Kulturnog centra Beograda, Jugoslovenske kinoteke i prvi put u rekonstruisanom bioskopu „Fontana". Poštovaoci sedme umetnosti biće u prilici da, u okviru nekoliko programskih celina (Glavni program, Evropa van Evrope, Holivud - presek američkog repertoarskog filma, Panorama svetskog filma) vide najaktuelnije filmske naslove.

 
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Besplatne karte za Fest najboljim akademcima

Izvor: Blic, 21.Feb.2013

Direkcija Festa je, na predlog gradskog Sekretarijata za kulturu, obezbedila za najbolje studente Fakulteta dramskih umetnosti i Akademije umetnosti u Beogradu besplatne ulaznice za festival od 22. februara do 3. marta...Reč je o 18 filmova u Sava centru, u terminima od 11 i 13.30 sati, precizirala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.