„Bašta fest“ od 4. do 7. jula u Bajinoj Bašti

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Jun.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Bašta fest“ od 4. do 7. jula u Bajinoj Bašti

Internacionalni festival kratkog igranog filma „Bašta fest“, šesti po redu, biće održan od 4. do 7. jula u Bajinoj Bašti.

 
Selektor festivala Nikola Ljuca, u saradnji sa umetničkom direktorkom Majom Šušom, izabrao je za takmičarski program 24 filmova iz 18 zemalja, od toga četiri domaća.
 
Publika će imati priliku da vidi filmove iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, BiH, Danske, Švedske, Poljske, Austrije, Francuske, SAD, Kanade, Belgije, Grčke, Italije, Irana, Holandije i Islanda, a ono na šta je tim festivala naročito ponosan je to što sedam rediteljki potpisuje filmove, kao i da je pet naslova iz regiona....
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.