Ralf Fajns: Beograd moćan kao Rim

Izvor: Filmske.com, 18.Feb.2011, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ralf Fajns: Beograd moćan kao Rim

Glumac i reditelj "Koriolana" sledeće nedelje stiže u Beograd gde će promovisati film koji je sniman u gradu "moćnom kao Rim".

Film "Koriolan" u kojem pored režisera i glumca Ralfa Fajnsa igraju Džerard Batler, Vanesa Redgrejv, Slavko Štimac i Dragan Mićanović, premijerno je prikazan na filmskom festivalu u Berlinu.

Sledeća "stanica" je FEST, a tim povodom je Fajns u intervjuu "Politici" otkrio da željno iščekuje reakcije domaće publike.

"Kada glumac stavi 'šape' na režiju mnogi dižu obrve, ali radujem se dolasku u Beograd već sledeće nedelje i radoznao sam da vidim reakciju publike".

Nastavak na Filmske.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.