Počeo treći regionalni veb fest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2010, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo treći regionalni veb fest

BEOGRAD -

Regionalni internet festival, treći "Veb fest", namenjen promovisanju i izboru najboljih veb sajtova i marketinških projekata počeo je večeras u Beogradu i trajaće do 18. novembra.

Moto ovogodišnjeg festivala je "Sve je na vebu", a osim sajtova odlučili smo da damo priliku i marketinškim agencijama da pokažu šta su radili prethodnih 12 meseci i da se prijave za specijalnu nagradu "Najbolji marketinški >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << projekat", rekao je novinarima pi-ar tog festivala Srđan Erceg na svečanom otvaranju.

Prema njegovim rečima, sajtovi i projekti se mogu prijaviti do 3. oktobra na adresi www.wfest.org, a glasanje će trajati do 31. oktobra. Kada je rec o nagradama, Erceg je naveo da je za razliku prethodnih godina ustanovljena velika nagrada ili Gran pri festivala koji dodeljuje publika.

"Ovom nagradom želimo da istaknemo jedan projekat ili veb sajt kako bi se znalo ko je pobednik festivala, a imaćemo pobednike i u ostalih 17 kategorija", kazao je Erceg i dodao da očekuje oko 3.000 prijava.

Cilj festivala je da se promoviše sve što se nalazi na internetu, sve one pozitivne strane, među kojima su obrazovanje, informisanje, mogućnost brze i lake komunikacije, odnosno sve ono što podrazumeva moderan život.

"Internet jeste moderan medij, ali teba iskoristiti sve njegove aspekte, poslovne, zabavne, umetničke i edukativne", kazao je Erceg i zaključio da je zato neohodno nagraditi sve one koji su tokom prethodnih godinu dana vredno radili na internetu.

Svečana ceremonija dodele nagrada je 18. novembra, a stučni žiri sačinjen je od profesionalaca iz sveta veb dizajna i veb poslovanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo treći regionalni Veb fest

Izvor: Blic, 16.Sep.2010

Regionalni internet festival, treći "Veb fest", namenjen promovisanju i izboru najboljih veb sajtova i marketinških projekata počeo je večeras u Beogradu i trajaće do 18. novembra. ..Moto ovogodišnjeg festivala je "Sve je na vebu", a osim sajtova odlučili smo da damo priliku i marketinskim agencijama...

Nastavak na Blic...

"Sve je na vebu", ali šta je najbolje?

Izvor: Mondo, 17.Sep.2010, 10:12

Regionalni internet festival "Veb fest", namenjen promovisanju i izboru najboljih veb sajtova i marketinških projekata, održava se od 16. septembra do 18. novembra.

Nastavak na Mondo...

Web Fest 2010 - Sve je na Webu

Izvor: ITdogadjaji.com, 17.Sep.2010

U četvrtak 16. septembra 2010. godine u Colonial Sun- u otvoren je treći po redu Web Fest. Festival koji je posvećen izboru najboljeg regionalnog web sajta ili web projekta trajaće do 18. novembra. Web Fest 2010 pored takmičenja upotpunjuje panel diskusija o regionalnom Internetu i budućnosti online...

Nastavak na ITdogadjaji.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.