Počeo treći regionalni Veb fest

Izvor: Blic, 16.Sep.2010, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo treći regionalni Veb fest

Regionalni internet festival, treći "Veb fest", namenjen promovisanju i izboru najboljih veb sajtova i marketinških projekata počeo je večeras u Beogradu i trajaće do 18. novembra.

Moto ovogodišnjeg festivala je "Sve je na vebu", a osim sajtova odlučili smo da damo priliku i marketinskim agencijama da pokažu šta su radili prethodnih 12 meseci i da se prijave za specijalnu nagradu "Najbolji marketinški projekat", rekao je novinarima PR tog festivala Srđan Erceg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na svečanom otvaranju.

Prema njegovim rečima, sajtovi i projekti se mogu prijaviti do 3. oktobra na sajtu Wfest.org, a glasanje će trajati do 31. oktobra.

Stručni žiri Veb festa proglasio je prošle godine Blic online za najbolji informativni internet portal u regionu, dok je publika u istoj kategoriji izabrala sajt Infostud.com

Kada je reč o nagradama, Erceg je naveo da je za razliku prethodnih godina ustanovljena velika nagrada ili Gran pri festivala koji dodeljuje publika.

"Ovom nagradom želimo da istaknemo jedan projekat ili veb sajt kako bi se znalo ko je pobednik festivala, a imaćemo pobednike i u ostalih 17 kategorija", kazao je on i dodao da očekuje oko 3.000 prijava.

Cilj festivala je da se promoviše sve što se nalazi na internetu, sve one pozitivne strane među kojima su obrazovanje, informisanje, mogućnost brze i lake komunikacije, odnosno sve ono što podrazumeva moderan život.

"Internet jeste moderan medij, ali teba iskoristiti sve njegove aspekte, poslovne, zabavne, umetničke i edukativne", kazao je Erceg i zaključio da je zato neohodno nagraditi sve one koji su tokom prethodnih godinu dana vredno radili na internetu.

Svečana ceremonija dodele nagrada je 18. novembra, a stučni žiri sačinjen je od profesionalaca iz sveta veb dizajna i veb poslovanja.

Svečano otvaranje trećeg Veb festa u Beogradu

Svečano otvaranje trećeg Veb festa u Beogradu

Svečano otvaranje trećeg Veb festa u Beogradu

Svečano otvaranje trećeg Veb festa u Beogradu

Svečano otvaranje trećeg Veb festa u Beogradu

Urednica Blic online-a Jasmina Koprivica primila je prošle godine nagradu za najbolji informativni sajt u regionu

$(document).ready(function(){ $('#article_gal').show(); $('#article_gal_thumb').slideDown(200); $('#article_slide').cycle({ fx: 'fade', speed: 0, timeout: 0, pager: '#article_gal_thumb ul', pagerAnchorBuilder: function(idx, slide) { thumb = $('img',slide); var src = thumb.attr('thumb'); var title = thumb.attr('title'); return ''; // generisi navigaciju } }); $("#simplePrevious").addClass("disabled"); $("#article_gal_thumb").jCarouselLite({ btnNext: "#simpleNext", btnPrev: "#simplePrevious", circular: false, visible: 6 }); }); $(function() { $("a[rel=intext_gallery_739]").lightBox({containerResizeSpeed: 450 }); //$('.knowledge').tipsy({gravity: 's', fade: false}); });
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.