Na Beer Festu 900.000 ljudi

Izvor: Blic, 23.Avg.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Beer Festu 900.000 ljudi

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest, koji je održan od 18. do 22. avgusta na Ušću, posetilo je oko 900.000 ljudi, čime je postao najmasovniji evropski festival, saopštili su danas organizatori.

Posle pet dana i nastupa četrdeset izvođača, Belgrade Beer Fest zatvoren je sinoć izvanrednim koncertom grupe Van Gog, nastupom DJ Mausa i DJ Lapca kao i takmičenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u brzom ispijanju piva – Lavovski cug.

Pivopije su se nadmetale u nekoliko kategorija, pilo se Lav pivo iz 0,5l krigle i držali su se bokali sa pivom ukupne težine 3,2 kilograma.

Beogradska kulturna mreža, producent festivala, dodelila je nagrade Jelen pivu, kao najboljem pivu Festivala, za najbolju promociju nagrađeno je Lav pivo kome je pripala i nagrada za najljubaznije osoblje, dok je najlepši štand na Festivalu imalo Amstel pivo.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.